OM MIG
Tennisskolan Ingrid Bessfelt

"Alla kan lära sig spela tennis - det tar bara olika lång tid."

I mitt liv har tennisen alltid tagit en stor plats. Ända sedan jag som ung tonåring började träna och spela tävlingar har tennisen varit min passion. Därför var det naturligt att jag ville bli tränare och som 24-åring fick jag chansen att gå Sveriges högsta tennistränarutbildning. Efter att ha varit heltidsanställd tennistränare både i Sverige och utomlands, startade jag min tennisskola 1982. Att få lära människor spela tennis är ett lika stort förtroende som inspirerande privilegium.

Det jag lär ut bygger på lång erfarenhet och gedigen utbildning. Jag började som tränare i Fair Play Tennisklubb och därefter var jag chefstränare sex år i Skanör-Falsterbo TK.

Jag har haft tränaruppdrag i Tyskland och för Sri Lankas Tennisförbund. Jag har arbetat för Skånes Tennisförbunds dam- och juniorkommitté och tränat Skånes bästa elitflickor på åtskilliga träningsläger.

Jag har haft ett flertal styrelseuppdrag i skånska klubbar bl a Fair Play, Lugi, Bellevue och Kronprinsen samt Skånes Tennisförbunds junior- och damkommitté.

Att ta hänsyn till varje individs förutsättningar är viktigt. Därför startar jag alltid med provspel, så alla hamnar i rätt grupp och sammanhang redan från första lektionen.

Personlighet, trygghet, utveckling och kontinuitet är några av mina ledord för tennisskolan.

Många gånger har jag fått höra av mina elever att tennislektionerna är veckans höjdpunkt - och så är det också för mig.

Genom alla möten och samtal med mina elever lär jag mig ständigt nytt om livet, i stort och smått. Vi har kul, vi svettas och utvecklas tillsammans.

KONTAKT

 

E-POST

ingrid@tennisskolan.se

 

MOBIL

+46 705 15 85 10

© 2016 Tennisskolan Ingrid Bessfelt